2012. május 8., kedd

Paper by FiftyThree - alkalmazások ami miatt táblagépet vásárolsz

Miután a Microsoft nagy “bölcsen” Gates személyes utasítására  a Courier táblagép koncepcióját a kukába vágta és helyette a Windows 8 és a Metro táblagépek mellé tette le a lantot (lehetséges: végleg) a Courier fejlesztő csapata szélsebesen az utcán találta magát. 
A munkanélküli csapat egy része bánatában megalapította a  FiftyThree céget. Első projektjük gyümölcsét a Paper alkalmazást kizárólag iPadre készítették el.

A freemium alkalmazáshoz 2 dolláronként tovább hasznos szerszámokat lehet letölteni, és a nép tölti is rendesen a fejlesztők anyagi boldogulására: tajtsikerére:)
De mit tud ez az alkalmazás?
Játékos egyszerűséggel örökíthető meg benne minden ötletünk, rajzzal, az iPad kamerájával képet-videót adhatunk hozzá. Mindezt zavaró menük és gombok nélkül. Az ötleteinket vagy akár bemutatóinkat pedig szexis Moleskine noteszekben gyűjthetjük. A többit mondja el a videó


Paper by FiftyThree from FiftyThree on Vimeo.
Ha eddig azt hitted a táblagép világa nem rejt rabul, azt kell mondanom tévedtél. A táblagép a médiafogyasztás mellett pont erről szól: eddig semmilyen eszköz se külön se együtt nem adtak ennyire spártai egyszerűséggel megvalósítható élményt, mintegy táblagépre írt minimalista alkalmazás. 
Igen, minél többet nézed annál hamarabb születik meg a döntés: Kell! 
Csupán önmagában egy-egy ilyen alkalmazás kedvéért, használatért már sokak képesek olyan döntést hozni: a Táblagép megkerülhetetlen. Jellemzően ők azok, akik a vásárlóerőt képviselik a táblagép mögött meghúzódó ökoszisztémában.
Nincs, annyi fal Redmondban ahol annyiszor tudnák falba verni a fejüket, mint amennyi lehetőséget és Dollárt szalasztottak el a Couirer csapatának szélnek eresztése miatt.
Csak azt ne hidd, te nem szaladhatsz ilyen rossz döntésbe. Az új marketing minden interakciót, terméket, szolgáltatást és kísérőjelenséget a média különböző formáinak tekint.  – Seth Godin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése