2009. november 7., szombat

Vook azaz találj magadnak te is egy jó edényt és tálald e-book kiadványod


Ha Kiadó vagy te is főzhetsz ilyeneket olvasóid örömére. Valójában mi is a Vook?
 Fogta magát a Simon & Schuster Kiadó és az eddigi e-book-hoz hozzáadta a videó tartalmat. Hogy íze is legyen a dolognak beletette egy wook-ra hajazó vook keretrendszerbe és első körben egy multimédia szakácskönyvben tálalta fel olvasóinak. A terítékben szerepel a webes eszcájg és mivel a boszorkánykonyha a USA-ban található Iphone-ra is gyártót étkészletet a fizetős olvasói számára. Étlapjukon  persze más hasznos haszontalanságok is szerepelnek a nézve-olvasók megelégedésére.
Tehát amíg kellő reménytelenségbe tolod ki idejét saját Lapod, Kiadványod e-book megjelenését, addig hagyjad kreatívaid (ha van már ilyen alkalmazottad) termeljenek bevételt saját meglévő Tartalmaidból. Legalábbis engedd meg nekik bebizonyítani képesek erre. 
A hozzávalók amúgy is ott hevernek majd minden Kiadónál, Szerkesztőségnél. Talán csak egy profibb kamera kell profibb szemmel.
Ami még biztos nem található  
nálatok (sem) az a digital rights management - DRM - systems. Enélkül nem lehet pénzt csiholni e-termékeidből. Előbb-utóbb úgy is meg kell oldanod ezt a kérdést is. Az előbb mindig a legolcsóbb. Ha van kedved gyárthatsz hozzá Iphone app-sot is. Ott adott a fizetési modell. (Legfeljebb keveseknek tudod eladni terméked itthon).
Én már asztalhoz ültem várom mit tálalnak fel magyarul a bookrácsból!

Jó Étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése