2010. január 12., kedd

Blogger itt a Blogazine - azaz gyúrj a Tablet tartalomra


Mi is a Blogazine:
A kreatív szöveg találkozóhelye a kreatív vizuális üzenettel. Ahol hadat lehet üzenni a függőleges navigációnak és a felesleges görgetésnek. Kitűnő eszköz az egyediség kihangsúlyozására. Azonnal szembeötlő, azonnal leköti a szörfölőt, azonnal üzen.
Miért jó a Blogazine-nal foglalkozni már most?
Az eladható tartalmak az ilyen megközelítéssel válnak piacképes termékké. Tehát már most érdemes a saját kreativitást gyakorolni.  A Kiadók hamarosan ilyen tudású alkalmazottat, beszállítót keresnek. Mert a Tablet az ilyen tartalmat szereti, várja el. A Tablet új emberibb ergonómiája az érintésvezérlés megköveteli a tartalmak eddigi átalakítását is. Blogazine műfaja alkalmas erre. bloggerként pedig egyből a figyelem középpontjába kerülhet az ilyen Blogazine tulajdonosa.
A Blogazine kellemes terület lehet az újbóli csapat munka felfedezésére a magányos bloggerkedés mellett. Vannak még bőven kísérletezési lehetőségek. Izgalmas játék a Blogazine-ba illeszteni a különböző hírfolyamokat, videót, soundslide-ot stb stb.
Viták folyhatnak az ingyenes és fizetős tartalomról, de a fizetős tartalmak egyik megjelenési lehetősége, formája a Blogazine. Az így fogyaszthatóvá tett helyi illetve speciális igényű tartalmat pedig már most fizetős termékké csomagolható.
Üzleti kommunikációban pedig erős eszközzé tehető a Blogazine. Blog szolgáltatóknak is érdemes lenne foglalkozni a Blogazine elvárásainak megfelelő blogmotor fejlesztésével. Garantált lenne a sikere.
A témát tovább érdeklőknek  ajánlom Smashin magazine írásait. Többek közt  Az unalmas blog post halála és az Érvek a függőleges navigáció ellen tanulmányukat.
Található már magyar példa is: http://wyctim.com/?s=blogazine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése