2016. november 9., szerda

Élet az elvett-elveszett frekvencia után


Élet az elvett-elveszett frekvencia után

Ha véletlenül két szervilizmus közben az emberfia elvesztené a brandjét hurcolászó rádiójának frekvenciáját, ma a gyávaságon kívül nincs más értelmes érv, hogy a brand ilyenkor ne jelenhessen önállóan meg színtiszta online-rádióként
A digitális műsorszórású rádió egyelőre az álom kategóriája. Ceruzával saját rádió frekit rajzolni lehetséges csak.... csak támogatói politikai döntés nélkül az utóbbi 26 évben ebben az országban még nem jött össze.
Az élőműsor, a felhasználók egyidejűségéből származó szinkronizáció pedig perpillanat az egyetlen ismert üzleti modell ami olyan kereskedelmi bevétel generálására képes ami ma egy médiavállalkozást fenntartható bevételhez juttatja.
Sőt!
Az élőműsorok tovább élhetik bevételtermelő életüket olyan podcastokban amikben a releváns hirdetés már megoldást nyert (pl. panoply.fm)
Mobilinternet penetráció pedig pont azon népesség körében mondható teljesnek akik minden hirdető álma.
További mentségek, kétkedések elkerülése végett:
természetesen az online rádiózás is megkívánja azt a plusz hozzáadott értéket ami a tengernyi online rádió app közül sikerre visz egy bejáratott brand online hallgatottságát (brand saját online-rádió app letöltéseinek számát)
Ez megkerülhetetlen.
Az eldobott bumeráng mindig visszatér, ha van aki elmeri hajítani. Hát nem class, milyen eccerű az élet?!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése