2012. április 20., péntek

Visszatérés - ÚjraFolytatás



A visszatérés több szimpla folytatásnál. A visszatérés egyben újrafolytatás. A változtatás képessége. A változás örvénye.
Bár még továbbra sem tudható a fény az már az alagút végét jelenti vagy az is csak egy eltévedt megoldás-hordozó kialvó fáklyája. Az meg végképp nem tudható mi vár mindannyiunkat az alagút végén. Kijárat? Újabb feladvány? A Fény, amitől egy lakatra zárt kapu választ majd el?
 Ami bizonyos az alagútból csak a túlélésre, a változásra és a változtatásra képesek láthatják meg az új lehetőségek frissen zöld dús mezőit.  
Újrafolytatás, hiszen továbbra sincs gyenge kapcsolatokat építő ad-hoc közösségi hálózat. 5 milliárd mobil felhasználónak ma sincs valós mobil közösségi hálózata. Otthonunk és mobil készülékeink érzékelői továbbra sem alkotnak egységes személyes hálózatot. Azt már meg sem említve az ilyen hálózatok nem tudnak közösségi hálózatokba csatlakozni. 
Nem jöttek létre ordító hiányok közepette se új formátumok. Se munka se közösségi terekben. Se a termékben se az előállításukban. Magyarul még most sem jelent semmit a távmunka, a munkafelosztó és az erre épülő munkaelvégzést kiajánló rendszer. Magyarul nem jelent semmit az alkalmi munkavégeztetés képességében rejlő erő.
Továbbra sem hétköznapi dolog a fogyasztóval vásárlóval történő párbeszéd felismerése és gyakorlása. Az erre való képesség megszerzése. 
Továbbra se jött létre a Köztársaság Operációs Rendszer
Tehát röviden: újrafolytatjuk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése