2010. augusztus 23., hétfő

GreenWave az első hullám



A Köztársaság Operációs Rendszer teóriájának kidolgozása közben hamar világossá vált a K.O.R. önmagában többet jelent, mint egy tábla gépen futó felhő (CloudComputing) operációs rendszer.  A hátterében olyan mindenütt jelenlévő ember-eszköz hálózatok bújhatnak meg, amit az adott társadalom megalkotni képes (szabályozási és törvénykezési akarat), olyan közösségi adatmegjelenítési siker közepette, amit az adott társadalom kiérdemel (gyakorlati alkalmazás, társadalmi elfogadottság).

A GreenWave szerepet vállal ezen eszközök, hálózatók megalkotására képes új szereplők megtalálásában, megoldásaik feltárásában, bemutatásában. Vezérlőelvének nem a valami ellen, hanem a fenntartható megoldhatóságot tekinti. Rendezvényeinkben ennek a folyamatos párbeszédnek kíván teret alkotni zöld dogmák hirdetése helyett.  Egyben egyedi módon bemutatni, megláttatni kívánja az ez eddig elért eredményeket.
A GreenWave a tökéletesség helyett megelégszik a „csak” jobbal a már most alkalmazható megoldásokkal.  A paradigmaváltást, forradalmat most hagyd otthon. Mi együtt csak éllovasai leszünk ennek a Zöld Hullámzásnak.
Elsőnek lenni jó, még ha egy Ország is az!
Legyen Ön akár eszköz vagy web fejlesztő, eszközöket gyártó, kereskedő, média tulajdonos vagy tenni akaró érdeklődő: az új időszámítás elkezdődött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése